Juicy Jar

Zupa

NIEZŁA ZUPCIA!

500 ml
1

Opis produktu:

Uczta dla podniebienia! Słodkawa, egzotyczna zupa na bazie dyni i mleka kokosowego zadowoli każdego łakomczucha. Delikatna kremowa konsystencja przypadnie do gustu także dzieciom. Jeśli planujesz tajski wieczór ze znajomymi, zaskoczysz ich, gdy podasz ją jako przystawkę ;-) Pyszna gęsta i lekkostrawna zupa, która nasyci bez uczucia ciężkości i wyreguluje pracę jelit dzięki dużej zawartości błonnika.

Zuping może być też alternatywą prawidłowego wejścia i wyjścia z detoksu sokowego. Możesz też wybrać pojedyncze produkty i potraktować je jako samodzielne ciepłe posiłki. Produkt 100% wegański, bezglutenowy. W naszych zupach nie znajdziesz też chemii, ani żadnych gotowych mieszanek przypraw lub glutaminianu sodu. Rozwarstwienie zup jest zjawiskiem naturalnym. Produkt należy przechowywać w lodówce.

Cena: 29


Składniki

GARBATY IMBIR

Korzeń imbiru silnie rozgrzewa, poprawia krążenie, chroni przed infekcjami, leczy przeziębienia, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Dodatkowo chroni przed zakażeniami układu pokarmowego, ułatwia trawienie i ma działanie przeciwzapalne. Imbir wykorzystywany jest także przy leczeniu reumatyzmu i zimnicy kończyn.

KRÓL KARDAMON

Kardamon wzmacnia organizm, ma właściwości antyseptyczne, przeciwalergiczne, pomaga leczyć raka jelita grubego, ułatwia trawienie białek. Pomaga w oczyszczeniu organizmu z toksyn, usuwa nagromadzony wapń i mocznik w nerkach. Jest źródłem potasu, wapnia i magnezu, a także manganu i żelaza.

DYNIA GOSPODYNIA

LANA WODA

PRZYPRAWY DO ZABAWY

MLEKO OD KOKOSA

BATATY OD TATY

Jedna z najbardziej odżywczych roślin na świcie, której wartość odżywcza przekracza ponad 50 krotnie wartość odżywczą polskiego ziemniaka! W przeciwieństwie do polskiej bulwy, to warzywo słodkawym smaku można jeść na surowo. Oprócz dużych ilości karotenu i karotenoidów, batat jest bogaty w potas, witaminy B1, B2, PP i C, dzięki czemu spożywanie go zapobiega chorobom serca, zaćmie i wielu nowotworom.

Korzeń imbiru silnie rozgrzewa, poprawia krążenie, chroni przed infekcjami, leczy przeziębienia, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Dodatkowo chroni przed zakażeniami układu pokarmowego, ułatwia trawienie i ma działanie przeciwzapalne. Imbir wykorzystywany jest także przy leczeniu reumatyzmu i zimnicy kończyn.
Kardamon wzmacnia organizm, ma właściwości antyseptyczne, przeciwalergiczne, pomaga leczyć raka jelita grubego, ułatwia trawienie białek. Pomaga w oczyszczeniu organizmu z toksyn, usuwa nagromadzony wapń i mocznik w nerkach. Jest źródłem potasu, wapnia i magnezu, a także manganu i żelaza.
Jedna z najbardziej odżywczych roślin na świcie, której wartość odżywcza przekracza ponad 50 krotnie wartość odżywczą polskiego ziemniaka! W przeciwieństwie do polskiej bulwy, to warzywo słodkawym smaku można jeść na surowo. Oprócz dużych ilości karotenu i karotenoidów, batat jest bogaty w potas, witaminy B1, B2, PP i C, dzięki czemu spożywanie go zapobiega chorobom serca, zaćmie i wielu nowotworom.