Juicy Jar

Sok

MARGARITA TACZER

500 ml
3

Opis produktu:

Chyba nie ma osoby, która nie skusi się od czasu do czasu na wieczornego drinka. I tu wjeżdża jego zdrowa wersja, czyli Margarita Taczer! Truskawki działają dobroczynnie na serce, obniżają cholesterol i ciśnienie tętnicze. Do tego są doskonałym afrodyzjakiem! :) Niewielki dodatek mięty orzeźwia, chłodzi i przywołuje wakacyjne wspomnienia.
Znajdziesz w zestawie: Beach Please

Spożyć przed upływem 48 godzin. Rozwarstwienie się soku, wytrącenie osadu lub lekka zmiana koloru jest zjawiskiem naturalnym i nie oznacza utraty właściwości. Soki należy przechowywać w lodówce i wyciągnąć z niej na godzinę przed planowanym wypiciem. Żaden z naszych soków nie zawiera dosładzaczy, w tym cukru, jego zastępników i syropów. Cała słodycz pochodzi z warzyw i owoców.

Cena: 31.5


Składniki

JABŁKO ADAMA

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.

UWODZICIELSKA TRUSKAWKA

ZAKOCHANA MIĘTA

Mięta działa rozkurczowo na mięśnie gładkie, leczy wzdęcia, zaparcia i dolegliwości trawienne. Ma działanie przeciwbakteryjne i uspokajające, a jej zapach uśmierza ból głowy.

LIMETKA KOKIETKA

To doskonałe źródło witaminy C, której ma więcej niż cytryna. Limonka zawiera także potas, wapń, fosfor, witaminy z grupy A, B i PP. Sok z tego owocu korzystnie wpływa na pracę wątroby i reguluje poziom glukozy we krwi. Ponadto chroni przed zawałem serca, udarem, zawiera flawonoidy, które chronią przed nowotworami i szybkim starzeniem.

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Mięta działa rozkurczowo na mięśnie gładkie, leczy wzdęcia, zaparcia i dolegliwości trawienne. Ma działanie przeciwbakteryjne i uspokajające, a jej zapach uśmierza ból głowy.
To doskonałe źródło witaminy C, której ma więcej niż cytryna. Limonka zawiera także potas, wapń, fosfor, witaminy z grupy A, B i PP. Sok z tego owocu korzystnie wpływa na pracę wątroby i reguluje poziom glukozy we krwi. Ponadto chroni przed zawałem serca, udarem, zawiera flawonoidy, które chronią przed nowotworami i szybkim starzeniem.