DETOX

Detox Misz-Masz Med

Program dla tych, którzy chcą wzmocnić odporność lub walczą z przeziębieniem

Idealny na jesień i zimę! Rozgrzewający, stawiający na nogi, zawierający naturalne lekarstwa, takie jak: kurkuma, pieprz cayenne, imbir, czosnek i kumin. Program dla wszystkich osób, które chcą wzmocnić odporność w okresie wzmożonej zachorowalności na grypę lub chcą w naturalny sposób wspomóc procesy leczenia. Program Misz-Masz Med jest jak skuteczny suplement diety, z tą różnicą, że wszystkie składniki w nim zawarte są w 100 proc. naturalne i wchłaniają się znacznie lepiej niż syntetyczne środki. W ramach programu znajdziesz 2 soki cold pressed, dwie zupy oraz napój kokosowo-pomarańczowy. Program soków z zupami jest też idealny dla osób, które nie mają stałego dostępu do kuchni w czasie dnia i nie mogą na bieżąco podgrzewać wszystkich posiłków. Dwie pyszne, sycące, lekkostrawne i bogate w błonnik zupy-kremy, odciążą układ trawienny od przetworzonego jedzenia, wyregulują pracę jelit, pozwolą zgubić kilogramy przy zachowaniu uczucia sytości. W każdym dniu Misz - Masz Med otrzymujesz 5 słoików, które stanowią Twoje całodzienne wyżywienie. Smaki są zróżnicowane - od łagodnych, przez egzotyczne, po lekko ostrawe. Zupadżary są 100% wegańskie i bezglutenowe, nie zawierają chemii, gotowych mieszanek przypraw i konserwantów. Nasze zupy kochają też najmniejsze pociechy i stanowią dobrą alternatywę wprowadzenia warzyw do ich codziennej diety.

Sprawdź cenę liczby dni, która Cię interesuje:

Cena: --
--

Co znajdę w tym detoxie?

Kiss My Grass!

500ml /  kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Tajemniczy jarmuż

To roślina mająca silne działanie antynowotworowe. Zawiera sulforafan, który chroni przed rakiem prostaty, płuc i jelita grubego oraz karotenoidy - przeciwutleniacze, które również hamują szkodliwe procesy oksydacyjne. To warzywo bogate w białko, błonnik i bardzo dużą ilość witaminy C i K. Witamina K ma działanie przeciwrakowe, wpływa na stan kości oraz zapewnia prawidłową krzepliwość krwi. Dzięki dużej zawartości witaminy A jarmuż korzystnie wpływa cerę, włosy i paznokcie. Zawartość wapnia przeciwdziała osteoporozie i wpływa na zdrowy stan zębów. Jarmuż to też ważne źródło potasu, miedzi i manganu. Normuje poziom cukru we krwi, zwiększa odporność, usprawnia metabolizm i wzrok.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Zamknij

Upojone winogrono

.
Zamknij

czupurna rucola

.
Szczegóły

To matoł!

500ml / 259.5 kcal
Zamknij

gruboskóry ananas

Ananas ma bogate właściwości odżywcze, lecznicze i oczyszczające. Zawiera błonnik, potas, magnez, wapń, fosfor, żelazo, cynk, miedź, mangan, witaminy: A, B1, B2, B6, PP, C, kwas foliowy oraz bardzo istotną bromelainę. Wspomaga procesy trawienne i odchudzanie, usuwa toksyczne produkty przemiany materii, wspomaga leczenie alergii i chorób dróg oddechowych. Ma właściwości przeciwzakrzepowe, przeciwbólowe, odkażające i przeciwzapalne.
Zamknij

Bataty od Taty

Jedna z najbardziej odżywczych roślin na świcie, której wartość odżywcza przekracza ponad 50 krotnie wartość odżywczą polskiego ziemniaka! W przeciwieństwie do polskiej bulwy, to warzywo słodkawym smaku można jeść na surowo. Oprócz dużych ilości karotenu i karotenoidów, batat jest bogaty w potas, witaminy B1, B2, PP i C, dzięki czemu spożywanie go zapobiega chorobom serca, zaćmie i wielu nowotworom.
Zamknij

Mleko od kokosa

.
Zamknij

Pan pomidor

.
Szczegóły

Sok Cytraxa

500ml / 288.5 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

garbaty imbir

Korzeń imbiru silnie rozgrzewa, poprawia krążenie, chroni przed infekcjami, leczy przeziębienia, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Dodatkowo chroni przed zakażeniami układu pokarmowego, ułatwia trawienie i ma działanie przeciwzapalne. Imbir wykorzystywany jest także przy leczeniu reumatyzmu i zimnicy kończyn.
Szczegóły

Pora Karmienia

500ml / 228.5 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Zamknij

orzechowe nereczki

Orzechy nerkowca
Zamknij

wesoły kartofelek

.
Zamknij

przyprawy dla zabawy

.
Zamknij

lana woda

.
Zamknij

czosnek i jego ząbki

.
Zamknij

por favor

.
Zamknij

Kumin z rzymu

.
Szczegóły

Gold Bless You!

500ml / 344 kcal
Zamknij

pyzata pomarańcza

Pomarańcza zawiera prowitaminę A, B1, B2, C, PP, E, P i B6. Ma także potas, sód, wapń, żelazo i miedź. Zawarta w niej witamina C opóźnia starzenie i wygładza koloryt skóry. Wraz z witaminą A wspomaga produkcję kolagenu, który poprawia jej kondycję. Reguluje pracę jelit, sprawia, że dłużej nie czujesz głodu i obniża poziom cholesterolu we krwi. Pomarańcza zawiera także potas, wapń i beta-karoten, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol. Zawarte w pomarańczach związki mają właściwości wiązania toksycznych metali i usuwania ich z organizmu, a flawonidy są pomocne w leczeniu cukrzycy, miażdżycy, nadciśnienia, hemoroidów, alergii i mogą chronić przed rozwojem nowotworów.
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

garbaty imbir

Korzeń imbiru silnie rozgrzewa, poprawia krążenie, chroni przed infekcjami, leczy przeziębienia, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Dodatkowo chroni przed zakażeniami układu pokarmowego, ułatwia trawienie i ma działanie przeciwzapalne. Imbir wykorzystywany jest także przy leczeniu reumatyzmu i zimnicy kończyn.
Zamknij

Ciemnoskory cynamon

Cynamon to popularny kiedyś lek na przeziębienia, który świetnie rozgrzewa, działa przeciwbakteryjnie i wzmacnia osłabiony organizm. Poza tym usprawnia pamięć, zmniejsza przekrwienie błony śluzowej nosa, łagodzi niestrawność, pobudza produkcję soku żołądkowego, działa rozkurczowo. Jest źródłem błonnika, żelaza, wapnia i manganu. Jest naturalnym antyoksydantem: wspomaga zwalczanie wolnych rodników, przez co opóźnia proces starzenia się komórek, zapobiega nowotworom i chorobom układu krwionośnego, ma właściwości przeciwgrzybiczne i anty-alergiczne.
Zamknij

Mleko od kokosa

.
Zamknij

Kuma kurkuma

.
Zamknij

popieprzony kajen

.
Szczegóły

Chcesz dostawać wiadomości o Juicingu? Zapisz się do newslettera!