DETOX

Detoks Beach Please!

Program dla tych, którzy uważają, że dzień bez słodyczy, to dzień stracony!

Ten program stworzyliśmy z myślą o osobach, którym smaki owocowe są bliższe niż warzywne. Dla tych, co zimą tęsknią za smakami lata, a w wakacje szukają orzeźwienia smakami ulubionych drinków - pina colady, truskawkowej margarity i modnego prosecco...Połączyliśmy przyjemne z pożytecznym, dlatego program zawiera dwa zielone soki, co oznacza, że jest to całkiem mocny detoks! To na pewno najbardziej przyjemny sposób na płaski brzuch przed sezonem plażowym :)

Sprawdź cenę liczby dni, która Cię interesuje:

Cena: --
--

Co znajdę w tym detoxie?

Grasecco

500ml / 271.5 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Szczegóły

Ale Melony!

500ml / 310 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

gruszka z fartuszka

gruszka z fartuszka
Zamknij

melon z Gwadelupy

Melon Gueadeloupe
Zamknij

św. Bazylia

liście bazylii
Szczegóły

Margarita Taczer

500ml / 211.5 kcal
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

Limetka kokietka

To doskonałe źródło witaminy C, której ma więcej niż cytryna. Limonka zawiera także potas, wapń, fosfor, witaminy z grupy A, B i PP. Sok z tego owocu korzystnie wpływa na pracę wątroby i reguluje poziom glukozy we krwi. Ponadto chroni przed zawałem serca, udarem, zawiera flawonoidy, które chronią przed nowotworami i szybkim starzeniem.
Zamknij

zakochana mięta

Mięta działa rozkurczowo na mięśnie gładkie, leczy wzdęcia, zaparcia i dolegliwości trawienne. Ma działanie przeciwbakteryjne i uspokajające, a jej zapach uśmierza ból głowy.
Zamknij

uwodzicielska truskawka

.
Szczegóły

Koko na muniu!

500ml / 188.5 kcal
Zamknij

gruboskóry ananas

Ananas ma bogate właściwości odżywcze, lecznicze i oczyszczające. Zawiera błonnik, potas, magnez, wapń, fosfor, żelazo, cynk, miedź, mangan, witaminy: A, B1, B2, B6, PP, C, kwas foliowy oraz bardzo istotną bromelainę. Wspomaga procesy trawienne i odchudzanie, usuwa toksyczne produkty przemiany materii, wspomaga leczenie alergii i chorób dróg oddechowych. Ma właściwości przeciwzakrzepowe, przeciwbólowe, odkażające i przeciwzapalne.
Zamknij

Limetka kokietka

To doskonałe źródło witaminy C, której ma więcej niż cytryna. Limonka zawiera także potas, wapń, fosfor, witaminy z grupy A, B i PP. Sok z tego owocu korzystnie wpływa na pracę wątroby i reguluje poziom glukozy we krwi. Ponadto chroni przed zawałem serca, udarem, zawiera flawonoidy, które chronią przed nowotworami i szybkim starzeniem.
Zamknij

pulchna chia

Nasiona chia
Zamknij

woda kokosowa

.
Szczegóły

Kiss My Grass!

500ml /  kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Tajemniczy jarmuż

To roślina mająca silne działanie antynowotworowe. Zawiera sulforafan, który chroni przed rakiem prostaty, płuc i jelita grubego oraz karotenoidy - przeciwutleniacze, które również hamują szkodliwe procesy oksydacyjne. To warzywo bogate w białko, błonnik i bardzo dużą ilość witaminy C i K. Witamina K ma działanie przeciwrakowe, wpływa na stan kości oraz zapewnia prawidłową krzepliwość krwi. Dzięki dużej zawartości witaminy A jarmuż korzystnie wpływa cerę, włosy i paznokcie. Zawartość wapnia przeciwdziała osteoporozie i wpływa na zdrowy stan zębów. Jarmuż to też ważne źródło potasu, miedzi i manganu. Normuje poziom cukru we krwi, zwiększa odporność, usprawnia metabolizm i wzrok.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Zamknij

Upojone winogrono

.
Zamknij

czupurna rucola

.
Szczegóły

Chcesz dostawać wiadomości o Juicingu? Zapisz się do newslettera!